Storm salt- og pepperkvern  2 Stk eik

Storm salt- og pepperkvern 2 Stk eik

Det enkle formspråket til salt- og pepperkvernene i Storm-settet var inspirert av Færøyene, der designeren Rebecca Uth vokste opp. Designet fremkaller naturen, sanddynene og kystlinjen på øyene. Kvernene er laget av keramikk og sertifisert rød eik, behandlet med mineraloljer for å gjøre dem myke og enkle å rengjøre. Du kan justere møllene til forskjellige malenivåer, avhengig av hvor fin eller grov du trenger. Den slitesterke keramiske slipemekanismen har 10 års garanti på kverndelen. Takket være det smarte designet med kvernen plassert på toppen, vil ikke bordet ditt bli dekket med salt og pepper. Det er helt opp til deg hvilken mølle som skal inneholde salt og omvendt.


Pris 1380,00 kr


   Alltid personlig service
   Bestill direkte på nettsiden eller via e-post/telefon
   Du får alltid en korrektur før bestillingen blir bindende

Antall


Produktfarge

Oak


Total pris kr
Vis utregning

Prisspesifikasjon

Spør oss


Om: Storm salt- og pepperkvern 2 Stk eik
st
Stelton

Stelton er et dansk designhus som ble grunnlagt i 1960 og er et kjent merke innen dansk design. I 1964 innledet Stelton et samarbeid med Arne Jacobsen, Danmarks ledende arkitekt og designer, som resulterte i den klassiske og ikoniske sylinderserien.
Stelton har gjennom årene samarbeidet med mange prominente designere og lansert flere produkter som har blitt klassikere i skandinaviske hjem, bl.a. termokannen EM77 designet av Erik Magnussen og Stockholm-kolleksjonen designet av Bernadotte & Kylberg.


Vis samtlige produkter fra Stelton
Artikkelnummer 1560
Designer Rebecca Uth
Serie Storm
Pleieråd Tørkes av med en våt klut.
Tåler oppvaskmaskin Nej
Dimensjoner (BxH) 17.8x5.5 cm
Diameter 5.5 cm
Vekt 503 g
Prisinformasjon Alle priser er NOK ekskl. mva.