EM77 termokanne 1 l.

Velg Variant

EM77 termokanne 1 l.

Termokannen med den unike vippepluggen ble skapt av Erik Magnussen i 1977 og er en av Steltons mest solgte design gjennom tidene. I tillegg til vippeproppen er det også inkludert et skruelokk slik at kannen kan transporteres med innhold. ABS - plastkannene prodereres den dag i dag i Danmark.


Priser
Minste antall: 1 stk.
Antall 1
Pris/stk 587,00
828,00

   Alltid personlig service
   Bestill direkte på nettsiden eller via e-post/telefon
   Du får alltid en korrektur før bestillingen blir bindende

Antall


Produktfarge

Sand


Total pris kr
Vis utregning

Prisspesifikasjon

Spør oss


Om: EM77 termokanne 1 l.
st
Stelton

Stelton er et dansk designhus som ble grunnlagt i 1960 og er et kjent merke innen dansk design. I 1964 innledet Stelton et samarbeid med Arne Jacobsen, Danmarks ledende arkitekt og designer, som resulterte i den klassiske og ikoniske sylinderserien.
Stelton har gjennom årene samarbeidet med mange prominente designere og lansert flere produkter som har blitt klassikere i skandinaviske hjem, bl.a. termokannen EM77 designet av Erik Magnussen og Stockholm-kolleksjonen designet av Bernadotte & Kylberg.


Vis samtlige produkter fra Stelton
Artikkelnummer 1800
Designer Erik Magnussen
Serie EM77
Pleieråd Rengjør kannen ved å skylle den innvendig med lunkent vann uten såpe eller lignende. Bruk aldri flaskerenser eller andre harde gjenstander i glassinnsatsen, da glassveggen er tynn og lett vil kunne skades. Tørk av med en myk klut eller et kjøkkenhåndkle. Tåler ikke oppvaskmaskin.
Tåler oppvaskmaskin Nej
Dimensjoner (BxH) 30x10.5 cm
Vekt 910 g
Prisinformasjon Alle priser er NOK ekskl. mva.